Home » Het gezicht achter Patisserie Berben

Het gezicht achter Patisserie Berben

 

 

Hoi Loek hier!

Mijn naam is Loek Berben, 19 jaar oud en afgestudeerd Patissier niveau 4.

Ik ben onwijs trots dat ik één van de gezichten achter Patisserie Berben mag zijn. Met onwijs veel passie sta ik iedere dag weer in de keuken om de lekkerste en mooiste creaties voor jullie te creëren. Voordat Patisserie Berben tot stand is gekomen heb ik meerdere jaren mee mogen draaien in verschillende patisserie zaken door heel Nederland. Hier heb ik onwijs veel ervaring opgedaan die ik nu kan toepassen in mijn eigen zaak. Nu ik gediplomeerd Patissier ben, heb ik de grote sprong in het diepe gewaagd om mijn eigen zaak te beginnen. Samen met Dave hoop ik u binnenkort te mogen voorzien van de lekkerste Patisserie producten.

 

Hoi Dave hier!

Een ambitieuze, leergierige en hardwerkende Nuenenaar.

Naast het cateringbedrijf dat ik met mijn partner Elise heb, ben ik vol trots deze patisserie gestart met Loek.

We beschikken over een tweetal professionele keukens wat voldoende ruimte bied voor beide bedrijven.  Daarmee voldoen we aan alle eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Tevens vullen deze bedrijven elkaar mooi aan wat betreft het assortiment en kennis.

De kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan bij het opzetten van het catering bedrijf, komt nu goed van pas. Samen met Loek gaan we veel mensen blij maken met onze lekkernijen.